Inedit în școala online, dar și pentru vacanță.

Inedit în școala online, dar și pentru vacanță.

Pagină de Facebook despre și pentru elevi din Viforâta, Aninoasa și Săteni

Pagină despre și pentru elevi din Viforâta, Aninoasa și Săteni – este o nouă apariție pe rețeaua de socializare Facebook care își propune să promoveze, încurajeze și informeze copiii din cele trei sate ale comunei Aninoasa (și nu numai), în această perioadă grea, în care învățământul online creează dificultăți și anxietate elevilor.

 

Pagina cuprinde teme de vacanță sau ”reguli pentru școala online” (gen: ”trezește-te devreme, fă patul, aerisește camera, spală-te pe dinți, pe față, piaptănă-te, schimbă-te, servește micul dejun, pregătește cele necesare în funcție de orar, intră la timp la lecții, fii atent la lecții, ridică mâna dacă vrei să răspunzi etc).

 

De asemenea, cum nu există copilărie fără joacă, pagina prezintă o sumedenie de jocuri distractive și antrenante sau adresează mici provocări interesante copiilor, pornind de la realizarea unor obiecte de decor (că tot suntem în apropierea Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă), dar și a găti ceva surpriză pentru membrii familiei, a-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun și a dărui unui copil necăjit hăinuțe și jucării.

 

Totodată, administratorii paginii propun jocuri inedite, în care copiii sunt antrenați, prin regulile postate pe Facebook, la tot felul de activități în interiorul propriei case și la noi descoperiri personale și generale.

 

Pe de altă parte, pe scurt și pe înțelesul copiilor, sunt prezentate diferite personalități din România în diverse domenii.

 

sursa: https://dbonline.ro/inedit-scoala-online-dar-si-pentru-vacanta-pagina-de-facebook-despre-si-pentru-elevi-din-viforata-aninoasa-si-sateni/

Recente

PARTENERI

ARHIVĂ ȘTIRI