Revenirea la școală, un moment mult așteptat de elevi, părinți și cadre didactice

Revenirea la școală, un moment mult așteptat de elevi, părinți și cadre didactice

Revenirea la școlală a fost un moment mult așteptat de elevi, părinți și de cadre didactice în comuna dâmbovițeană Aninoasa.

Cum se află în scenariul galben, în localitatea din apropierea municipiului Târgoviște s-au întors la cursuri preșcolarii, elevii din ciclul primar și cei din clasa a VIII-a. În schimb, elevii claselor V-VII vor face orele online, așa cum s-a realizat și în primul semestru.

 

Autoritățile locale au asigurat toate condițiile igienico-sanitare pentru orele să se desfășoare în cele mai bune condiții.

 

“Sunt asigurate toate condițiile igienico-sanitare, atât în ceea ce privește timpul petrecut la școală, cât și transportul, care se realizează cu două microbuze. Școlile sunt dotate cu măști, dezinfectant, materiale de curățenie și tot ce este necesar pentru a fi asigurată siguranța elevilor și profesorilor.

 

Sprijinirea sistemului educațional reprezintă o prioritate majoră mai ales în contextul actual, când se manifestă tot mai mult necesitatea implementării unui sistem educațional remedial și îmi doresc continuarea cursurilor, din ce în ce mai aproape de programul normal, pentru a oferi generațiilor următoare șansa la un viitor mai bun.

 

Succes în noul semestru elevilor și cadrelor didactice și multă sănătate tuturor” , a transmis primarul Aninoasei, Vlăduț Niculae.

 

sursa: https://dbonline.ro/aninoasa-revenirea-la-scoala-un-moment-mult-asteptat-de-elevi-parinti-si-cadre-didactice/

Recente

PARTENERI

ARHIVĂ ȘTIRI