Școala de Vară 2021

Școala de Vară 2021

Școala de Vară, un proiect de mare succes al Școlii Gimnaziale Aninoasa! „Au fost două săptămâni pline de entuziasm și reușite”

Vacanța de vară a venit cu o nouă provocare pentru elevii Școlii Gimnaziale Aninoasa:”Școala de Vară”, un program de educație remedială, care s-a desfășurat în perioada 19 iulie – 30 iulie. Prin activitățile sale s-a urmărit să se creeze un climat favorabil manifestării curiozități, a acțiunii directe a copilului cu materialele, un climat stimulativ al exprimării verbale și al comunicării între copii.

Cadrele didactice au aplicat metode, procedee, forme de organizare adecvate tratării individuale și diferențiate a copiilor, iar împreună cu aceștia au reușit să triumfe în formare/dezvoltarea competențelor și legarea de prietenii. Activitățile au fost dintre cele mai diverse – Jocuri și creație, Lectură/teatru, Plimbare prin împrejurimi, Jocuri și jucării, Sănătate, Ecologizare, Personaje îndrăgite, Jocuri și calculator, Artă culinară.

 

Acestei provocări au răspuns elevii claselor primare, coordonați de doamnele profesoare  Grigore Beatrice, Sima Mirela, Radu Mirela, Popa Tatiana și Ghigeanu Valentina, care s-au implicat cu seriozitate și dăruire profesională. La activitatea finală a programului, elevii au primit diplome și au fost felicitați de domnul primar al comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae.

 

“Școala de Vară” și-a dorit, în primul rând, o modalitate de a oferi copiilor o alternativă atractivă pentru petrecerea unei perioade din vacanța de vară, iar în al doilea rând realizarea de activități remediale și ameliorative.

 

„Au fost două săptămâni pline de entuziasm și reușite, iar acum la final nu ne rămâne decât să să așteptăm să repetăm experiența”, au doamnele profesoare din cadrul Școlii Gimnaziale Aninoasa, care au coordonat proiectul “Școala de Vară”.

 

sursa: https://dbonline.ro/scoala-de-vara-un-proiect-de-mare-succes-al-scolii-gimnaziale-aninoasa-au-fost-doua-saptamani-pline-de-entuziasm-si-reusite/

Recente

PARTENERI

ARHIVĂ ȘTIRI