RECREATIV DE VARĂ

RECREATIV DE VARĂ

Vacanța de vară  a venit cu o nouă provocare  pentru elevii Școlii Gimnaziale  Aninoasa- ȘCOALA DE VARĂ – program de educație remedială, care s-a  desfășurat  în perioada 19 iulie – 30 iulie. Prin activităţile sale a urmărit să creeze un climat favorabil manifestării curiozităţii, a acţiunii directe a copilului cu materialele, un climat stimulativ al exprimării verbale şi al comunicării între copii.

Cadrele didactice au aplicat metode, procedee, forme de organizare adecvate tratării individuale şi diferenţiate a copiilor, iar împreună cu aceștia au reușit să triumfe în formarea/dezvoltarea competențelor și legarea de prietenii. Activitățile au fost  dintre cele mai diverse – Jocuri şi creaţie, Lectură/teatru, Plimbare prin împrejurimi, Jocuri și jucării, Sănătate, Ecologizare,  Personaje îndrăgite , Jocuri şi calculator, Arta culinară.

Acestei provocări au răspuns elevii claselor primare, coordonați de d-nele profesoare Grigore Beatrice, Sima Mirela, Radu Mirela, Popa Tatiana și Ghigeanu Valentina, care s-au implicat cu seriozitate și dăruire profesională. La activitatea finală a programului , elevii au primit diplome si  au fost felicitati de d-nul primar Vladut Niculae .

Şcoala de Vară  si-a dorit, în primul rând, o modalitate de a oferi copiilor o alternativă atractivă pentru petrecerea unei perioade din vacanţa de vară și în al doilea  rând realizarea de activități remediale și ameliorative. Au fost două săptămâni pline de entuziasm și reușite, iar acum la final nu ne rămâne decât să așteptăm să repetăm experiența.

Recente

PARTENERI

ARHIVĂ ȘTIRI